🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جرم تهدید به مرگ توسط مرد به زن از رابطه قبلی چه مجازاتی در پی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۴۶۳

با سلام
جوانی ۱۱ ساله از رابطه قبلی پس از گذشت ۵ ماه دائما من را تهدید به سوزاندن و کشتن میکند، و دلیلش این است که چرا او را نمیپذیرم، این جوان دوست من بوده و بعد از چند ماه با تهدید به مرگ خودش و خود زنی با چاقو و صدمه به دست و گردن خودش من را وادار به ماندن در رابطه کرده است و ادعای عاشقی میکند، دائما تهمت ناروا میزند و قصد جانم را دارد، یک بار شکایت کرده ام و به خاطر مادرش رضایت دادم اما هنوز پیام های تهدید امیز دریافت میکنم، این جوان به محل زندگی من امده و درب خانه چندین بار فحاشی کرده، از ترسم به خانه اقوام پناه اوردم، نمیدانم چه کار کنم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید، مزاحمت و افشای اسرار شخصی طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

قطعا دوباره شکایت کنید . تن دادن به رابطه حماقت محض

سلام ، اولا : شخصی که شما رو تهدید می نماید وفق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی است که به موجب آن «هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.» بنابراین توصیه می شود بلافاصله شکایت خود را طرح ضمنا به شکایت قبلی خود نیز استناد نمایید و حتما متذکر شوید که نامبرده خود زنی نموده یا می نماید .
ثانیا : تهمت ناروا یعنی چی ؟ متوجه این نوع تهمت نمی شوم ، اما به عرض می رسانم که فعل یا ترک فعلی که برای آن مجازات تعیین شده و ایشان این نوع اعمال را به شما نسبت می دهند به طور قطع شما می توانید شکایت تهمت و افتراء نیز مطرح کنید .
ثالثا: در خصوص مراجعه نامبرده به درب منزل شما ، ضمن اینکه به جرم فحاشی می توانید تحت تعقیب قرار دهید ، باید بلافاصله به مرکز فوریتهای پلیس تماس گرفته و در صورت وجود سایر شرایط نامبرده توسط نیروی انتظامی به حوزه انتظامی مربوطه دلالت خواهد شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط