🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جزای زنی که که شوهرش رو از خانه بیرون میکند؛ چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۴

سلام.
زن من یک ماه پیش بوسیله ۴ نفر مرد دیگر شبانه با چوب و چماق بر سر من ریختند و بدون هیچ دلیلی خودش من را از در خانه بیرون راند. چکار کنم رانمایی بفرمایید.درضمن اینکه زن من با یکی از این مردها رابطه نامشروع داشته و تمام دستورات رو از او میگیرد.باتشکر

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخصوص ضرب و جرح میتوانید شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

به اتهام ضرب و جرح شکایت کنید در خصوص ارتباط نامشروع نیز اگر دلایل و مستنداتی دارید می توانید شکایت کنید

با مراجعه ب دفاتر قضایی شکایتی از ایشون ب جرم ضرب وجرح تنظیم کنید همچنین اگر ادعای شما در مورد رابطه نامشروع هم را با مستندات و یا شهود هست میتوانید شکایت دیگری ب این جرم علیه ایشون تنظیم و پیگیری نمایید

سلام شکایت رابطه نامشروع + تهدید + ضرب و جرح مطرح کنید

علاوه بر شکایت ضرب و جرح و احیانا رابطه نامشروع، می توانید به عنوان ممانعت از حق نیز طرح دعوا یا شکایت نمایید.

به عنوان ضرب و جرح شکایت کنید در خصوص ارتباط نامشروع نیز اگر دلایل و مستنداتی دارید می توانید شکایت کنید

سلام و درود، ضمن اشاره به تاسف بار ‌بودن این اقدام توصیه می گردد، علاوه بر شکایت از جهت ورود به عنف و ضرب و جرح ، در مورد ادامه ی زندگی با همسرتان تصمیم بگیرید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط