🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جلوگیری از شهادت شهود دروغین برای فرار از پرداخت مبلغ چک برگشتی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴

سلام، برای یک نفر کار صنعتی می‌کردم و قطعه می‌ساختم و به صورت دوره‌ای، شفاهی و توافقی با اخذ چک، کار تحویل و تسویه میشد. سه تا از چک‌ها برگشت شد، دوتا را تحویل دادم و چک سوم هم ماند پیشم چون هنوز حساب تسویه نشده بود. یک چک جایگزین گرفتم تا کار به آخر رسید و با وجود توافق شفاهی انجام شده طرف زد زیرش و پول من را کامل نداد و منتج به دعوا شد. من هم روی چک سوم که مبلغش از دستمزد کار آخرم هم کمتر میشد اقدام کردم، حالا طرف دوتا شاهد دروغین آورده میگه این چک امانت بوده و قابل وصول نیست، در حالی که اصلا بین ما شاهدی وجود نداشت و شاهدان دروغین هستند و از دوستان طرف و خدانشناسند. من تا حالا اون‌ها را ندیده بودم و توافقات هم همه شفاهی بوده و قرارداد نداریم، ولی من بیشتر از پول اون چک طلبکارم. الان باید با این شاهدان چکار کنم؟ چند روز دیگه جلسه رسیدگی داریم. ممنون.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جرح شهود کنید وادله ای مبنی بر توافق شفاهی بدهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

سلام میتوانید با دلیل شهود جرح و بر وجود توافق شفاهی را ارائه بدهید.

شهود را جرح و ادله برای توافق شفاهی بیاورید

با سلام
شما حق جرح شهود را دادید و برای توافق شفاهی فی مابین ادله بیارید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید شهود را جرح کنید، چنانچه ادله جهت اثبات توافق شفاهی دارید ارائه دهید.

با سلام
با ذکر دلیل شهود مزبور را جرح و ادله خود مبنی بر وجود توافق شفاهی را اقامه کنید.

سلام شهود را میتوانید جرح نمایید و دلایل خود برای وجود دین را ارایه دهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط