🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جنبه عمومی جرم آدم ربایی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۸۴

با سلام
اگر از شخصی تحت عنوان تجاوز به عنف و آدم ربایی شکایت شود و متشاکی قبل تعیین وقت دادگاه اعلام رضایت بی قید و شرط کند..جنبه عمومی دادگاه به چه صورت خواهد بود و آیا امکان پس گرفتن پرونده خواهد بود؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
حبس دارد و غیر قابل گذشت است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

سلام
رضایت شاکی فقط شامل جنبه عمومی جرم را در نظر میگیرد و پس گرفتن پرونده امکنانپذیر نیست.

درود بر شما، با گذشت و رضایت شاکی، جنبه ی خصوصی جرم منتفی‌ست، لکن جنبه ی عمومی پابرجا بوده و این گذشت میتواند از موجبات تخفیف جنبه ی عمومی شود، لذا پرونده قابل پس گرفتن نیست.

با درود آدم ربایی جرمی است غیرقابل گذشت، رضایت‌ شاکی فقط موجب تخفیف می شود.
امکان پس‌گرفتن پرونده نیست

امکان پس گرفتن پرونده وجود ندارد جرم ادم ربائی از جرایم غیر قابل گذشت می باشد و با وجود گذشت شاکی چون جنبه ی عمومی جرم باقی است پرونده بسته نمی شود و گذشت باعث تخفیف مجازات می گردد.

سلام، آدم ربایی جرمی غیرقابل گذشت بوده و رضایت شاکی موجبات تخفیف متهم را فراهم می کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط