🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جهت ثبت موسسه حقوقی فقط بودن یک نفر وکیل پایه یک کافیه یا باید از کانون وکلا هم باید نامه تاییدیه بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۲

با سلام خدمت شما جهت ثبت موسسه حقوقی فقط بودن یک نفر وکیل پایه یک کافیه یا باید از کانون وکلا هم باید نامه تاییدیه بگیریم ... اگر از کانون نامه ببریم گفتن باید پروانه ومالت باطل بشه و در قالب موسسه حقوق اقدام کنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید حتما نامه بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام جهت ثبت موسسه یک نفر وکیل دادگستری از کانون یا مرکز لازم است و لیکن وکیل باید دفتر خود را در محل موسسه قرار دهد و پروانه وکیل باید مربوط به همان شهر باشد .در صورت تمایل امکان ثبت غیر حضوری هست و میتوانید مدارک اسال کنید تا ثبت برای شما انجام شود

بر اساس دستورالعمل جدید ، ثبت موسسه حقوقی تنها با معرفی کانون وکلا یا مرکز امور وکلای قوه قضائیه امکانپذیر بوده و موسس باید دارای پروانه وگالت باشد .

هرکسی می تونه موسسه حقوقی ثبت کند ولی نمی تونه در امر وکالت دخالت کند مگر موسسه بنام مدیریت وکیل باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط