🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جهت دریافت دیه چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۶

سلام دادنامه من ۱ مرداد ۹۹ صادر شده متن انتهای دادنامه اینه:
رای صادره غیابی و ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این دادگاه و سپس ظرف مدت ۲۰ روز قابل تجدید نظر در محاکم محترم تجدید نظر استان می باشد.لطفا راهنمایی کنید که چکار باید کنم.با تشکر.من پارسال ۱۳ آبان تصادف کردم.تا الان خبری نشده.میخوام بیینم چقدر طول میکشه

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، بعد از اتمام مهلت های واخواهی و تجدیدنظر میتونید حکم رو از طریق اجرای احکام مطالبه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بعد از چهل روز از ابلاغ رای ، رای قطعی می‌شود و می‌توانید تقاضای اجرا کنید

سلام .چنانچه اعتراضی ب رای صادره نداشته باشید پس از اتمام مهلت های مقرر پرونده ب اجرای احکام جهت اجرای حکم و پرداخت دیه از بیمه ارسال خواهد شد

در صورت عدم اعتراض به رای و قطعی شدن آن می توانید از طریق اجرای احکام تقاضای صدور اجراییه کنید

باسلام چهل روز بعد از رای صادره غیابی درصورتی که هیچکدام از طرفین اعتراض ننمایند رای قطعی است میتوانید به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید.

سلام
در مهلت قانونی حق اعتراض دارید و یا بعد از قطعی شدن حکم می توانید به اجرای احکام مراجعه نمایید

با سلام
در صورت عدم اعتراض به حکم صادره از سوی طرفین دعوی ، و قطعی شدن حکم ، میتوانید از طریق درخواست کتبی برای اجرای حکم صادره اقدام بفرمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط