🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حادثه کارگر ساختمانی در صورتیکه منجر به شکستگی شده باشد چقدر دیه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۳۸

باسلام
اینجانب جهت ساختمان خود با نفر پیمانکار سرامیک کار قرارداد بسته و اجرای کار به ایشان واگذار گردید.
در صبح یکی از روز ها ،قبل از شروع کار زمانی که پیمانکار و سایر کارگران در حال صرف صبحانه بودند، یکی از کارگران بدلیل نامعلومی به یکی از طبقات رجوع می کند و سقوط می کند. و این در حالی است که کارگر بدون دستور پیمانکار به طبقات رجوع کرده است.
الان 4 دنده سمت چپ کارگر شکسته و خون ریزی داخلی دارد که خون ریزی تخلیه و تحت درمان است.
لازم به ذکر است کارگر مذکور دارای اعتیاد می باشد و اینجانب و پیمانکار و سایر کارگران ایشان را در کارگاه مزکور درحال مصرف مواد مخدر مشاهده کرده اند.
لذا با توجه به توضیحات داده شده، بفرمایید که مقصران چه کسانی هستند و میزان تقریبی درصد آن را بیان نمایید؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیمانکار مسئول پرداخت دیه کارگر خواهد بود (اگر بین پیمانکار و صاحب کار قرارداد باشد) و با توجه به توضیحات شما نیز منجر به عدم پرداخت دیه کارگر نخواهد شد لذا میزان آن توسط پزشکی قانونی و دادگاه مشخص خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط