🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حداقل سن لازم جهت اخذ سن رشد، دریافت گواهینامه با سن رشد

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۶

سلام، از چه سنی می‌توان حکم رشد گرفت و از چه سنی می‌توان گواهینامه با حکم رشد گرفت؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود خدمت شما
اخذ حکم رشد پس از ۹ سالگی دختر و ۱۵ سالگی پسر میسر می‌باشد و دریافت گواهینامه رانندگی ماشین در سن ۱۸ سالگی امکان پذیر می‌باشد که در این صورت نیازی به حکم رشد نیست
ولی در صورتی که قصد اخذ گواهینامه موتور سیکلت را داشته باشید سن شما باید ۱۶ باشد تا بتوانید حکم رشد اخذ و سپس برای گواهینامه مربوطه اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام سن رشد قبل از ۱۸ سالگی و بعد از سن بلوغ شرعی پسر ۱۵ سال و دختر ۹ سال تمام قمری است و سن قانونی برای اخذ گواهینامه ۱۸ سال شمسی است

سلام طبق قانون برای دریافت گواهینامه راهنمایی و رانندگی سن ۱۸ سال منظور شده است بنابراین حتی با حکم رشد نیز شما نمی‌توانید برای رانندگی اقدام کنید لازم به ذکر است که سن حکم رشد برای دختر ۹ سال و برای پسر ۱۵ سال است

با سلام
دریافت حکم رشد برای پسر بعد از پانزده سالگی و دختر بعد از نه سالگی می باشد
ضمنا اخذ گواهینامه رانندگی قوانین و شرایط خاص خودش را دارد که یکی از آنها حداقل سن‌۱۸ سال تمام می باشد.

با سلام
اخذ حکم رشد پس از ۹ سالگی دختر و ۱۵ سالگی پسر میسر است. دریافت گواهینامه رانندگی ربطی به سن رشد ندارد و طبق مقررات راهنمایی و رانندگی پس از ۱۸ سالگی می توان درخواست داد.

سلام حکم رشد پس از ۱۵ سالگی برای پسر و ۹سالگی برای دختر و اخذ گواهینامه رانندگی پس از ۱۸ سالگی برای هردو.

سلام از سن ۱۵سالکی برای پسر و دختر ۹سالگی میتوان تقاضا داد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط