🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حدودا چقدر زمان میبرد تا نامه برای دریافت دیه، برای ما صادر شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۷

با سلام . در مورد دیه تصادفات . بعد از پیامک اجرای احکام دادسرا حدودا چقدر زمان میبرد تا نامه ای برای بردن به بیمه و دریافت دیه برای ما صادر شود

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این مورد نمیتوان زمان دقیقی را به شما اعلام نمود و بستگی به حجم پرونده های شعبه مربوطه و ...خواهد داشت
موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

با سلام
بستگی به ترافیک کاری دادگاه و تعدد پرونده ها دارد اما بعد از ارایه نامه اجرای احکام ، بیمه ۱۵ روز فرصت برای پرداخت دیه خواهد داشت

با سلام
بستگی به ترافیک کاری دادگاه و تعدد پرونده ها دارد اما بعد از ارایه نامه اجرای احکام ، بیمه ۱۵ روز فرصت برای پرداخت دیه خواهد داشت

با سلام
بستگی به ترافیک کاری دادگاه و تعدد پرونده ها دارد اما بعد از ارایه نامه اجرای احکام ، بیمه ۱۵ روز فرصت برای پرداخت دیه خواهد داشت

با مراجعه به شعبه مطلع شوید بسته به تراکم پرونده در شعبه مربوطه دارد.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
تابع زمان خاصی نبوده و بستگی به حجم کار و میزان پرونده ها دارد که معمولا به نوبت رسیدگی قرار می گیرند.. بهتر است حضورا به اجرای احکام مراجعه و روند پرونده را پیگیری نمائید و مدارک مورد نیاز بیمه را تکمیل و اقدام نمائید..
موفق باشید..

سلام زمان مشخصی معین نیست به اجرای احکام مراجع کنید روند پروند درخواست خودتان را پیگیری کنید همچنین از طریق سامانه عدل گزینه اشخاص حقیقی میتونی روند طی شده پروندتو دنبال کنی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط