🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حدود اختیارات داور در قرارداد مشارکت در ساخت و صدور رای

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۱

با سلام، در یک قرارداد مشارکت در ساخت این عبارت درخصوص حکمیت (داوری) درج شده است: "در صورت بروز هرگونه اختلاف در مفاد قرارداد اعم از تعبیر و تغییر یا اجرای آن، طرفین متعهد و ملزم می‌باشند که بدوا سعی در صلح و سازش خارج از دادگاه و یا در حضور حکم آقای X که مورد قبول طرفین است، داشته باشند که پس از آن در صورت عدم سازش و نیاز جهت اعتراض طرفین در مراجع قضایی و ذیصلاح مسموع به سمع خواهد بود." آیا این بند در قرارداد امکان صدور رای را به داور می‌دهد؟ ضمن اینکه داور در قرارداد فوق اختیارهای دیگری نیز دارد. مثلا انتقال سهم از سند مالکان به سازندگان یا پرداخت تاخیر تادیه باید با تایید داور باشد. با تشکر از شما.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام؛
در این مفاد قرارداد باید به صورت صریح قید میشده که شخص x داور است که چنین موردی ذکر نشده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام
این شرط داوری نمی باشد.
صرفا شخص به عنوان میانجی و برای تلاش در راستای صلح و سازش انتخاب شده است و در صورت عدم حل اختلافات، به مرجع قضایی می توان مراجعه داشت.

متن مذکور به معنی میانجی گری این شخص می باشد و ایشان داور تعیین نگردیده اند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط