🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حضانت دختر ۱ ساله با کیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۷۸

با سلام اینجانب خانمی هستم که ۲ ماه قبل به دلیل درگیری شدیی با همسرم تحت فشار روانی زیاد متاسفانه به صورت توافقی حضانت دختر ۱ ساله خود را به پدرش دادم ولی متاسفانه متوجه شدم اصلا به بچه رسیدگی نمیکند واکنون میخواهم حضانت دخترم را پس بگیرم ،وتوانستم با دستور موقت فعلا تا روز دادگاه دخترم را پیش خودم بیاورم ،سوال بنده این است که ایا میتوانم حضانت را پس بگیرم وبه چه دلایلی استناد کنم؟

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه حضانت طفل تا۷سالگی برابر قانون با مادر است واز آنجاییکه پدر توانایی رسیدگی به طفل را ندارد تقاضای حضانت طفل را مطرح کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

حضانت تا هفت سالگی با شماست و پس از آن تا سن بلوغ با پدر میباشد.

سلام ودرود
باید نسبت به سلب حصانت از دادگاه اقدام کنید

حضانت فرزند اعم از دختر یا پسر تا ۷ سالگی با مادر است.

باسلام اگر تحت اکراه ویشان وکالت و رضایت محضری دادی تحت شرایطی امکان پذیر است موضوع شما نیاز به بررسی دارد عدم صلاحیت نیز می‌توانید درخواست و اثبات نمایید

سلام.حضانت فرزند تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا پایان ۱۸ سالگی با پدر می باشد .از طرفی پرداخت نفقه بعهده پدر می باشد و پس از ۷سالگی تمام طفل ،شما می توانید دادخواست سلب حضانت از پدر را ارائه دهید. ولی،بهتر است از مشاوره یکی از متخصصین بنیاد وکلا استفاده نمایید.

با درود. باید با دلایل مستند عدم صلاحیت زوج را اثبات نمایید و دادخواست سلب صلاحیت زوج در حضانت دختر تان را مطرح نمائید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط