🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حضانت دختر ۸ ساله با چه کسی است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۷۲

سلام من میخوام حضانت دائم دخترم که ۸ سالش هست رو از پدرش, که اعتیاد داره بگیرم. تا الان یک سال و نیم هیچ نفقه ای بابت دخترم نداده و وضعیت مناسبی نداره چه خودش چه خانواده
البته وکیل گرفته بودم قرار بود حضانت درگقابل مهریه ی من باشه ولی متاسفانه فقط پول و گرفت ومن اعتماد کردم برگه رو نخوندم طلاق توافقی ثبت کرده ب د مهریه درگقابل طلاق ووقتی بهش گفتم گفت پول واریز کنی خیلی سریع برات سلب حضانت گیگیرم یعنی کار منو زیادتر کرد الان باید چیکار کنم

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام دخترتان بعد از۹سالگی خودش تصمیم میگیرد باچه کسی زندگی کند علی ایحال برای مدت یکسال باقیمانده میتوانید با اثبات اعتیاد وشرایط نامناسب پدر حضانت بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام دوست عزیز، اعتیاد یکی از موارد سلب حضانت است.

سلام دختردرسن ۹سالگی ازحضانت خارج میشود وحق انتخاب دارد. سلب حضانت دائم میتواند ازطریق اثبات اعتیاد وعدم پرداخت نفقه اثبات گردد.

اعتیاد پدر می تواند عدم صلاحیت ایشان را اثبات نماید و مصلحت طفل ایجاب می کند که با مادر زندگی نماید

سلام
در صورت اثبات اعتیاد مخرب و شدید ایشان میتوانید از ایشان صلب حضانت کنید

باسلام،شما میتوانید با توجه به عدم صلاحیت زوج وسوء رفتار وی حضانت فرزند خود را مطالبه نمایید ضمن اینکه اگر قصد متارکه وطلاق توافقی ندارید قابلیت وحق استرداد تا قبل از ختم دادرسی برای شما وجود دارد

باسلام
میتوانید دا دخواست طلاق توافقی را استردادنمایید واگر اثبات نمایید اعتیاد را میتوانید سلب صلاحیت اخذ کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط