🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حضانت فرزند نامشروع برای مادر قابل دریافت هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴

سلام و عرض ادب
من از شما راهنمایی میخوام که برای گرفتن فرزندم که البته هنوز تو بیمارستان هستیم ولی بخاطر شرایط من فرزندم را می‌خواهند بدهند بهزیستی و من به عنوان ماذرش نمیتونم کاری کنم میگن شرایطش رو نداری، البته اگه بتونم پدرش رو مجاب کنم که بیاد عقدم کنه که فقط من بتونم بچمو پس بگیرم و حتی بهش گفتم مینویسم و امضاء میکنم منو بچم هیچ کاری به تو نداریم بیا عقد کنیم که بچمو بردن بهزیستی بتونم پسش بگیرم، میگه چون تو قبلا دختر بودی رصایت پدرت میخواد نمیشه ولی من جایی خوندم دختر بالغ که از باکرگی در اومده میتونه بدون اذن پدر ازدواج کنه اینو بگم من تا حالا ازدواج نکردم و ۳۸ سالمه و دیگه قصد ازدواج ندارم فقط زندگیمو میخوام وقف پسرم کنم و زندگی بدون اون رو نمیتونم تحمل کنم منو راهنمایی کنین به بهترین شکل که چطوری بچه رو میتونم پس بگیرم از بهزیستی چون گفتن از بیمارستان میبرنش اونجا من دارم دیونه میشم به خودکشی هم فکر کردم که من به عنوان مادر حتی حق دیدن بچمو ندارم تو این ۵ روز دوبار اینم با التماس گذاشتن برم ببینمش. لطفا راهنماییم کنین چطور بچمو پس بگیرم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- اخذ حضانت برای شما در صورت اثبات امکان تامین مخارج فرزند و تایید صلاحیت اخلاقی وجود دارد .
- برای دریافت حضانت نیازی به عقد نبوده ولی در صورتی هم که بخواهید عقد نمایید نیازی به اذن پدر ندارید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط