🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حضور در خانه فساد و دستگری توسط پیس امنیت چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴,۹۸۲

سلام، یک ماه قبل فردی به صورت پیامک از طرف خانمی که او را به مدت یک ماه میشناخت برای برقراری رابطه به منزل خانم دعوت میشود، آن فرد به نیت برقراری صیغه موقت و با جهل به اینکه آن خانه، خانه فساد است، به آن خانه مراجعت میکند، اما درب منزل که باز میشود و هنوز داخل منزل نرفته توسط مامورین پلیس امنیت عمومی دستگیر میشود، سپس به شعبه بازپرسی میرود، در شعبه با قرار کفالت 35 میلیونی آزاد میشود، و بعد از گذشت یک ماه هنوز از احضاریه خبری نیست، این فرد متاهل است، حال چه حکمی برای او در نظر خواهند گرفت؟ چه دفاعی میتواند از خود کند؟ هنوز احضاریه برای او نیامده آیا غیر طبیعی نیست؟ معمولا چند روز بعد احضاریه می آید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اطلاع از میزان مجازات و همچنین دفاع برای شخص محکوم حتما پیشنهاد میشود که این شخص به وکیل متخصص مراجعه کنند تا به مجازات کاری که نکرده است محکوم نشود لذا مدت زمان ارسال احضاریه ممکن است تا یک ماه هم زمان ببرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط