🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حقوق کار پدرم بعد از ۲۷ سال در صورتیکه سرایدار یک باغ باشد چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۲۵

سلام خسته نباشید . پدر من در یک باغ سرایدار هست الان ۲۷ سال و اینکه ۶ سال پدرم بیمه نبوده تا اینکه پدرم تهدید کرده و حتی کارش رو ترک کرد که اونا قول دادن بیمه کنن و در ساختن خانه ی پدرم که زمین از خود پدرم بوده کمک کنن و پدرم برگشت و اونا بیمه کردن و کمک مالی کردن اون زمان قرار نبود پول رو پس بگیرن چون حقوق پدرم نصف کارگرای دیگه بوده با اینکه زن و شوهر کلا در خانه و باغ و خانه های دیگه کمک میکردن و حتی شرکتش را هم پدرم رسیدگی می کنه و حتی قرار بود ازین باغ ۷۵۰۰ متری ۲۰۰ متر زمین بعد تفکیک به پدرم برسه من و برادرم سگ ها را به مدت ۱۶ ساله نگه میداریم کل شستش و غذا ....مادرم غذایشان را می پزد الانم که دکتر دامپزشکم کل کارهاش با من در این چندین سال پدر مادرم ۲ بار مسافرت رفتن فقط که یبارشم مامنزل بودیم برای کارها تو این چند سال اگر چیزی می خریدیم مثل لوازم خانه ( تلویزیون یخچال ) یا حتی موبایل هر دفعه دعوا داشتیم با اونا چون دوست نداشتن ما چیزی بخریم حق ماشین خریدنم نداریم با این وجود ...‌خلاصه کل خانواده داریم کل کارهای خونه نظافت سگ این خونه و بچه هاشون و خونه های دیگشونو انجام میدیم با اینکه حقوق ثابت پدرم فقط ۴۵۰ هزار تومان بله تومان که تقریبا نصفه حداقل حقوق فکر میکنم و جدیدا میگه اون ۴ میلیونی که برای خونتون خرج کردم را باید برگردونین و الان که نزدیک تفکیک زمین میخوان کاری کنن با رفتارشون پدرم استفا بده بریم ادعای زمین نکنیم میشه لطفا بهم مشاوره بدین که چکار باید بکنیم ما بعد این همه سال !!!! در ضمن اگر پدرم اعتراض میکرد که حقوقمون کمه میگفت حق بیمه ات را میدهم ولی اگر اشتباه نکنم حق بیمه با کارفرماست ..‌یا خنده دار تر از اون اینکه میگن پول آب برق گاز اجاره خونه ندارین دیگه اینا که حق سرایداری !!!

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شما سرایدار خانه ایشان میباشید ارتباطی با کارفرما نخواهد داشت و میتوانید ضمن مراجعه به اداره کار برای مطالبه حقوق معوقه و بیمه خود و سنوات نیز اقدام نمائید حقوق شما هم به دلیل اینکه خیلی پائین تر از حقوق کارگر میباشد میتوانید بقیه آن را مطالبه کنید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط