🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حق اعتراض به نظریه کارشناسی تصادف چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۳

با سلام اگه در نظریه اول کارشناسی تصادف من اعتراضی نداشته باشم و ان را امضا کنم‌ایا در صورت اعتراض طرف مقابل و تغییر نتیجه کارشناسی در مرتبه دوم ایا من به خاطر امضا اول که برای کارشناسی اول اعتراضی نداشته ام دیگه تو کارشناسی دوم هم حق اعتراض ندارم یا دارم لطفا راهنمایی کامل بفرمایید با تشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تایید شما جهت کارشناسی مرتبه اول بوده نه نظریه کارشناسی مرتبه دوم
لذا در صورتی که نظریه کارشناسی ارائه شد و نسبت به آن اعتراض داشتید می توانید اعتراض خود را بیان نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام
شما نسبت به نظر کارشناس اول اعتراضی نداشتید ولیکن با اعتراض طرف مقابل به نظر کارشناسی و تغییر نظر کارشناس شما می توانید نسبت به این کارشناسی اعرتاض نمایید.

برای هر مرحله ازاعتراض حق شما محفوط است لذا درصورت اعلام نظر کارشناس دوم شما می توانید اعتراض کنید

درود برشما
رضایت شما در مورد نظریه ابتدایی بوده است و در صورت تضییع حقوقتون بواسطه نظریه ثانی حق اعتراض برای شما قابل تصور است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط