🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حق انتقال مغازه های اوقافی که سرقفلی آنها یکصد ساله واگذار شده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰

یه مغازه ای است در پاساژی که این پاساژ اوقاف ساخته و سرقفلی مغازه ها را صد ساله واگذار کرده به اشخاص. قبلا وقتی مردم این مغازه ها را بین خودشان خرید فروش می کردند معامله را انجام می دادند و بعد به اوقاف اعلام می کردند و اوقاف تو دفاترش به شخص خریدار مغازه را بدون هزینه ای ثبت می کرد، الان یک ساله اوقاف می گه من خودم کارسناس می آرم مغازه را قیمت کنه ، بعد قبمتی که مثلا ده سال قبل این مغازه خریده شده را دارم الان هم که کارسناس می گه این قیمت ، ده درصد اختلاف قیمت مال اوقاف است. حالا یه نکته مغازه ای هست که پدر درون خانوادگی بدون هیچ انتقال وجهی می خواد انتقال پیدا کنه از همسر به سوهر یا پدر به دختر ، آخه این که معامله ای نیست و واگذار کننده منتفع نشده که حالا اوقاف می خواد کارشناس بیاره و اختلاف قیمت واگذاری اولیه بیست سال قبل مثلا سه میلیون بوده و الان کارشناس بیاره بگه ۲۰۰ میلیون بعد ده درصدش از واگذارکننده بخواد. انتقال درون خانواوگی است ، لطفا راهنمایی کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالک عرصه و اعیان ملک وقف است . ( اداره اوقاف نماینده موقوفه است ).و اشخاصی مالک منفعت میباشند . چانچه در اولین قرارداد انتقال منافع ، حق انتقال از منتفع سلب شده باشد بدون رضایت اوقاف حق هیچگونه انتقالی ندارد چه از طریق بیع و چه از طریق سایر عقود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط