🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حق تحریر اموال متوفی یا اعلام مالکیت وراث توسط شورای حل اختلاف

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم، توسط یکی از وراث دادخواست تحریر ترکه یک ملک قولنامه‌ای به شورا تقدیم شده، شورا در انشا رای نوشته مرحوم صاحب یک ملک قولنامه‌ای هست و نوشته این ملک متعلق به همه ورثه و در مالکیت همه ورثه است. آیا تکلیف شورا فقط تحریر دارایی متوفی است یا حق دارد بنویسد که تمام وراث مالک این ملک هستند و در تقسیم و اعلام مالکین صلاحیت دارد؟ مگر نه اینکه شورا فقط حق تحریر ترکه دارد؟ ممنونم.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،رای شورا صحیح و فاقد ایراد و اشکال است‌

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام اقدام شورا کاملا صحیح بوده است ..

مشکلی از بابت انشاء رای وجود ندارد .

با سلام،رای صادر شده توسط شورا صحیح و موافق با قانون انشاء شده و از این بابت دچار اشکال نمی باشد.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که رای شورا اصولا مشکلی ندارد.

سلام تحریر ترکه اعلام لیست ماترک میباشد و ذکر مالکیت تمام وراق خللی در رای ایجاد نمینماید

درود
آنچه شورا در رای آورده مطابق قانون بوده ،همه وراث به نسبت سهم خود از ارث در ما ترک متوفی مالکیت دارند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط