🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حق حبس زوجه نسبت به زوج در صورتیکه رابطه نزدیکی برقرار شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۸۰

با سلام و خسته نباشید

برای من یه سئوال پیش اومده است در رابطه با حق حبس زن
من وقتی که با خانومم به عقد نکاح در اومدیم با ایشان رابطه و نزدیکی داشتم چندبار که در بار اول رابطه که انجام شد موجب به شک بنده شد که باکره نباشد و طی مراجعه به پزشک متوجه به باکره خدایی یا همان ارتجای شدم و حالا بعد شش ماه خانووم قهر کرده و من درخواست تمکین کردم و ایشان در خواست حق حبس کرده حالا برای من سه تا سئوال پیش امده است
1 . من با ایشان رابطه داشتم ولی به علت ارتجای بودن به مشکل خوردم چکار کنم ؟
2 . نسبت به علم زن بر اعسار شوهر در موقع که ما به خواستگاری رفتیم ایشان و خانواده ایشان بر زندگی بنده و خانواده من اشناید کامل داشتند که من قادر به پرداخت یک جا مهریه را ندارم حال من میتوانم از این ماده استفاده کنم و مدارک لازم چی هست ؟
3 . من میتوانم درخواست ازدواج مجدد بدهم ؟
میشه کمکم کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.از طرف پزشکی قانونی رابطه شما با زوجه قابل تشخیص خواهد بود که در این صورت دیگر نمیتوانند از حق حبس استفاده کنند.

2.در هر حال شما باید ولو به صورت اقساط مهریه زوجه را پرداخت نمائید.

3.فقط در صورت عدم تمکین ایشان میتوانید درخواست ازدواج مجدد از دادگاه نمائید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط