🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حق دسترسی به پارکینگ مجزا در صورتیکه کنتورهای برق در پارکینگ باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۶۶۹

با سلام
ما در آپارتمانی 8 واحدی زندگی می کنیم. پارکینگ در زیر واحدهای شرقی قرار گرفته است و به طور کلی فضای آن از ساختمان اصلی مجزا است (هم مسیر ورودی مجزا دارد و هم هیچ گونه راه ارتباطی به ساختمان اصلی ندارد). هچنین در ابتدا محیط اطراف آن به صورت دیوارهایی کوتاه محصور شده بود که هم اکنون این دیوارها و مسیر ورودی (درب) نرده کشی شده است. هم چنین کنتورهای برق و گاز نیز در داخل پارکینگ واقع شده است. این آپارتمان دارای 4 واحد پارکینگ اختصاصی می باشد. لطفا به سوال های زیر پاسخ دهید:
1. متاسفانه واحدهای دیگر (بدون حق پارگینگ) با بهانه دسترسی به کنتورها، کلید درب را گرفته اند و گاه و بی گاه اقدام به شست و شوی خودرو و فرش در پارکینگ می نمایند. آیا ما می توانیم مانع از ورود آن ها به فضای پارکینگ شویم (با توجه به وجود کنتورها)؟ آیا با خروج کنتورها، این حق را خواهیم داشت؟
2. در صورتی که این حق (منع رفت و آمد دیگران) را نداشته باشیم، آیا می توانیم نسبت به جمع آوری نرده های محصور کننده فضای پارکینگ اقدام نماییم (نرده ها بعدا توسط ساکنین گذاشته شده است)؟ آیا این مسئله مشمول مرور زمان نخواهد شد؟
3. فضای پارکینگ اختصاص بنده، در مجاورت دیواری است که کنتورهای برق بر روی آن نصب شده است. با توجه به تنگی جایگاه پارکیینگ بنده و مجاور بنده که بین دیوار و یک ستون قرار گرفته اند، در صورت پارک کردن خودرو، دسترسی به کنتور دشوار خواهد بود. متاسفانه به این دلیل خودروی بنده دچار خساراتی (ضربه، خش و ...) شده است. آیا بنده می توان ساکنین را ملزم به تغییر مکان کنتور از فضای پارکینگ به داخل ساختمان نمایم؟
با تشکر و سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه کنتورهای برق و گاز در پارکینگ میباشد نمیتوانید مانع آنها در عبور از پارکینگ شوید ولی ایشان حقی از شست و شوی اتومبیل در پارگینگ نخواهند داشت. بله میتوانید نرده ها را حذف کنید و مرور زمان نخواهد داشت.بله ابتدا میتوانید مراتب را به مدیر ساختمان گزارش دهید و سپس بعد از تصمیم گیری در جلسه هیئت مدیره برای جابجایی کنتورها اقدام کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط