🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حق پارک در کوچه بن بست در صورتیکه اختصاصی نباشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۲۴۹

با سلام.
من در یک آپاتمان زندگی میکنم که دارای پارکینگ نیستم.این آپارتمان ما در یک بن بست قرار دارد که به تعداد 3 عدد جای پارک وجود دارد.متاسفانه افراد مختلف بعضا از ابتدای کوچه یا کوچه های دیگر خودروهای خود را در کنار آپارتمان من که در بن بست قرار دارد پارک می کنند.من برای این امر حتی مانع هم ایجاد کردم که شهرداری این موانع را از بین برد.
من تحقیقی که انجام دادم کوچه بن بست ،قوانین خاص خودش را دارد و از قوانین کوچه و خیابان ،معابر عمومی و ..... متفاوت است و حق مالکیت های آن به نسبت میزان عرض دیوار و داشتن درب ورودی در گوچه بن بست است.لذا از شما سوال دارم با توجه به اینکه من مالک ساختمان هستم و سایر مالکین ساختمان هم از پارک خودروهای متفرقه و پارک خودروهای ساکنین محله در مجاور دیوار آپارتمان ناراضی هستند امکان مسدود کردن حاشیه دیوار مربوط به آپارتمان برای ما وجود دارد یا خیر و یا اینکه از پارک کردن خودرو توسط سایرین هم جلوگیری کنیم؟
ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما نمیتوانید از پارک کردن خودرو در کوچه بن بست امتناع کنید به دلیل اینکه کوچه تا زمانیکه اختصاصی نشده باشد مشاع و عمومی میباشد. لذا برای اختصاصی کردن کوچه و اطلاع از شرایط آن باید به شهرداری مراجعه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط