حق کسب و پیشه به مغازه ای که به عنوان انباری بوده است تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۵۸

با سلام در سال 1370 پدر بزرگم یک باب مغازه را بصورت انباری بدون تنظیم اجاره خط و اجاره بها به من داد تا از آن به عنوان انبار کالا استفاده کنم و اجاره ای به وی پرداخت نکردم با توجه به اینکه از سال 1375 تا سال 1379 که زمان فوتش میباشد بنده خرج و مخارج پدربزرگم را پرداخت میکردم و در این خصوص رسیدی هم ندارم با توجه به اینکه از 1385 تا سال 1395 مغازه مربوطه را از حالت انباری خارج کردم و به فعالیت کسب و کار و پوشاک پرداختم بدون گرفتن پروانه کسب ولی از آن جا که اجاره این 10 سال را به ورثه پرداخت نمودم و رسیدی هم از آنان دریافت نکرده ام و قراردادی هم ندارم با نام بردگان آیا حق کسب و پیشه به من تعلق میگیرد یا خیر؟؟؟ و هم اکنون در همان محل در حال کسب و کار میباشم(پوشاک) و از موقعیت بسیار بالای برخوردار میباشد و زیر بنای آن45 متر میباشد...لطفا راهنمایی فرمایید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حق کسب و پیشه به شما تعلق نخواهد گرفت. به دلیل اینکه مغازه از سال 1385 دایر شده و قانون حق کسب و پیشه مربوط به قبل از سال 76 بوده است. لذا میتوانید ضمن پرداخت مبلغی به وراث سرقفلی آن را خریداری کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط