حق کسب و پیشه و سرقفلی اگر قرارداد مربوط به سال 79 باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۸۴

سلام درود برشما ....
من از ۵ سالگی در مغازه پدر بودم همیشه مداوم ... واز شهریور ۷۹ بصورت مشترک ولی با مدیریت کامل من و مستقل کنارهم من ۳۸ سالم و پدرم ۶۷ سالش بود ... فقط من و پدرم. پدرم پارسال فوت کرده و برادر کوچکتر ادعای ملکیت میکند وظاهرا به صورت امانت وصوری دسند بنام ایشان . ودادخواست خلع داده....

?? سلام و تشکر ....املاک پدر و این مغازه ۴۰ روز قبل فوتش همه بنام برادرم شده... ودر زمان فوت در ظاهر هیچ ملکی بنام پدرم نبوده..
یک قرارداد در سال۷۹ بین من وپدرم نوشته شد و کلیه امورمغازه کسب کار به من واگذار کرد... وهمه همسایه ها مغازه هیت امنا مسجد جامع بازار تایید میکنند و کلیه فاکتو ر های خرید ونامه های او رگانها و تعزییرات من مورد مخاطبشان بودم.....

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت شما فقط در مغازه پدرتان کار میکرده اید و مالکیت مغازه به نام شما نمیباشد و در صورت فوت پدر و گرفتن گواهی انحصار وراثت برای مطالبه سهم الارث خود اقدام کنند. زیرا جزء ماترک متوفی میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط