🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حمل اسلحه شکاری غیر مجاز اسپری اشک آور و بطری خالی مشروبات الکلی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۵۹

با سلام
بنده به خاطر حمل اسلحه شکاری غیر مجاز و یک قوطی اسپری اشک آور بدون مجوز و بطری خالی شیشه مشروبات الکلی و کمان اره و تبر و قیچی سیم بر در خودروم دستگیر کردند بنده با قرار 5 میلیون تومان آزاد شدم تا موقع دادگاه. در گزارش پلیس ذکر شده دستگیر شدگان حالت عادی نداشتند ولی ذکر نکرده مست بودند. چقدر دیگه باید منتظر احضاریه باشم؟ میتونم وکیل بفرستم به جای خودم؟ با توجه به نداشتن سابقه کیفری به نظرتون زندان حکم میدن؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان آن مشخص نمیباشد لذا میتوانید وکیل بگیرید ولی در صورتیکه حضور شما لازم باشد باید در دادسرا حاضر شوید.لذا در صورت نداشتن سوء سابقه میتوانید تقاضای تخفیف و یا تعلیق در مجازات نمائید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط