🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حمل اسپری فلفل چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۷۳

سلام
یکی از دوستان من رو گرفتند بخاطر حمل اسپری فلفل ... اسپری فلفلی که داشته فقط یک قوطی خالی بوده و حتی یک جاش هم سوراخ بوده ... صرفا جنبه یادگاری داشته ...
در حال حاضر بازداشته ...
چه سرنوشتی داره میتونه داشته باشه الان؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با وصف فوق جرمی رخ نداده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
حمل سلاح سرد محسوب و جرم می باشد.

حمل غیر قانونی اسپری و شوکرهای الکتریکی، طبق تبصره ۲ ماده یک قانون تشدید مجازارت قاچاق سلاح و مهمات و قاچاقچیان مسلح مصوب ۱۳۵۰/۱۱/۲۶ انواع مختلف افشانه های اشک آور گازی که منجر به اختلال تنفسی کوتاه یا بلندمدت و نیز انواع شوکرهای الکتریکی که منجر به اختلال عصبی شود، جزء مصادیق سلاح سرد و شکاری بوده و شامل مجازات های قانونی سختی در این خصوص است
طبق ماده ۱۲ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز، هر کس به طور غیرمجاز اقلام یا مواد تحت کنترل را خریداری، نگهداری یا حمل نماید و یا به توزیع یا فروش آنها اقدام کند و یا هر گونه معامله دیگری با آنها انجام دهد به ترتیب زیر به مجازات تعزیری محکوم می‌شود:

الف ـ مواد رادیواکتیو یا میکروبی، به حبس از پانزده تا بیست و شپنج سال
ب ـ مواد منفجره نظامی یا شیمیایی، به حبس از دو تا پنج سال
پ ـ مواد ناریه یا منفجره غیرنظامی، به حبس از شش ماه تا دو سال و جزای نقدی یک تا دو برابر ارزش مواد کشف‌شده و در صورتی که هدف از ارتکاب جرم مقاصد غیرامنیتی از قبیل بهره‌برداری غیرمجاز از معادن باشد، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه
ت ـ گازهای بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال
ث ـ مواد محترقه و شوک‌دهنده‌ها (شوکرها)، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه
دوست عزیز مجازات نگهداری از گاز اشک آور ۶الی۲سال زندانی دارد نگهداری شوکر،گاز فلفلی،غیر ...باید از موسسات حفاظتی مراقبتی تحت نظر مرکز انتظام ،پلیس پیشگیری مجوز قانونی حمل سلاح داشته باشید

با درود
گرچه حمل اسپری فوق جرم است، لکن، می‌توان در راستای تبرئه این شخص دفاع نمود.

نگهداری غیرمجاز اسپری فلفل حتی اگر به قصد دفاع از خود باشد جرم به حساب می‌آید و برای آن مجازات قانونی در نظر گرفته شده است.
قانونا اگر فردی اسپری فلفل غیرمجاز را نگهداری کند، به ۶ ماه تا ۲ سال حبس محکوم می‌شود

باسلام
حمل اسپری فلفی سلاح سرد محسوب شده وحمل ونگهداری آن جرم بوده وحبس دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط