🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حمل مشروبات الکلی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۷

رو کسی اعتراف کردم میشه براش اشتباه نامه بدم فایده داره دو ساله فراری هست از اول هم تو دادگاه حضور پیدا نکرده ممنون میشم.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بازگشت از اقرار و ادعا به کسی دیگر بایستی اثبات شود در غیر اینصورت ایشان برائت و شما مجرم میمانید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

منظورشما از اینکه بیان کرده اید(رو کسی اعتراف کردم) مشخص نیست؟

ماده۷۰۲قانون مجازات اسلامی:

هر کس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قرار دهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار (۷۴) ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یادشده محکوم می‌شود

اقرار شما نسبت به ایشان اقرار محسوب نمی شود اگر شخصا در دادگاه حاضر و انکار کند احتمال برائت وجود دارد

عدول از اقرار شرایط خاصی دارد که بایستی به صورت کامل جزییات ارزیابی گردد.
باید بتوانید اثبات کنید که فرد مذکور مجرم اصلی است تا از خود بتوانید رفع اتهام کنید و الا اقرار ممکن است به اثبات جرم منجر گردد البته در صورتی که در مرحله دادسرا اقرار به جرم کرده باشید بهتر میشود دفاع کرد.
موفق باشید

بله تاثیر دارد البته به متنی که ارائه می دهید بسیار مرتبط است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط