🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حواله خودرو خریدم فروشنده به من نگفت مدیر عامل شرکت بازداشت شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴

سلام.
در تاریخ ۹۸/۳/۴ یک حواله خودرو هن تنگ خریدم 《 ۱۰۵ میلیون موقع ثبت نام حواله پرداخت کرده》من خریدمش ۱۱۵ میلیون (وکالتی). فروشنده بهم نگفت که 《 در آذر ماه سال ۹۷ مدیر عامل شرکت بازداشت شده و حساب هاشو مسدود کردن. چون ۱۳۰۰ نفر شاکی داره ۷۰۰ میلیارد تومان شکات مطالبه دارند و حسب اعلام ۲۰۰ میلیارد تومان اموال متهم است 》 از فروشنده شکایت کردم در اداره آگاهی ازش باز جویی کردن گفته: اون موقع که حواله رو فروختم شرکت در حال تولید خودرو بوده.به نظر شما این کلاه برداری نیست؟ ایا به حقم میرسم؟پولم بی ارزش شده چی؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر به هر دلیل ثابت شود که در زمان فروش شرکت مشکل داشته و از شرکت مذکورشکایات متعددی شده بوده است می‌تواند از مصادیق کلاهبرداری باشد به هر حال اظهار نظر در این مورد بستگی به نظر قاضی دارد
و چنانچه کلاهبرداری ایشان ثابت شود مسئول جبران خسارت وارده به شما نیز می باشند بهتر است در مرحله ای که پرونده شما در آگاهی است زودتر به نحوی با ایشان توافق کنید تا به پول خود برسید و بیش از این ضرر نکنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط