🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم اجرای تخلیه را نیز گرفته و من مجبور به تخلیه شدم؛ میتوانم به جرم اجاره دادن غیر قانونی و ندادن پول پیش از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۵

سلام
من پارسال مغازه ای از شخصی اجاره کردم که سرقفلی مغازه را داشت و قبل از من مغازه را بصورت غیر قانونی یعنی اجاره به غیر داده بود و صاحب زمین مغازه از کسی که سرقفلی مغازه را داشت شکایت کرد و با وجود شکایت بر روی مغازه دوباره به من اجاره داد تا اینکه در مرداد ماه صاحب زمین مغازه در دادگاه پیروز شد و مغازه را گرفت و حکم تخلیه را گرفت.اکنون حکم اجرای تخلیه را نیز گرفته و من مجبور به تخلیه شدم و کسی که من مغازه را ازش اجاره کردم حاضر به پرداخت پول پیش من نیست و جواب تلفن نمیدهد.من میتوانم به جرم اجاره دادن غیر قانونی و ندادن پول پیش از او شکایت کنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کنید اگر مسترد نکردند دادخواست مطالبه وجه بدهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام، از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه مستند به قرارداد اجاره را مطالبه نمایید

سلام به استناد قرارداد دادخواست حقوقی مطالبه وجه تقدیم کنی

درود بر شما، بهتر است از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه و خسارت نمایید تا اقدامات مقتضی در خصوص پرداخت به عمل آید.

سلام شما می توانید علیه موجر خود طرح دعوا کنید و مبلغ پیش ا مطالبه کنید ، در مورد شکایت کیفری هم درصد بالای برای نتیجه گیری شما متصور نیستم .

معمولا در صورت صدور حکم تخلیه اجرای آن منوط به پرداخت مطالبات شما است. اگر پرداخت نشده است می توانید دادخواست مطالبه وجه به همراه تامین خواسته و مطالبه خسارات را دهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط