🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم الزام به تعویض خودرو توسط شرکت، نحوه اجرای آن توسط محکوم‌له

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۲

سلام، بنده در حدود یک سال پیش (۱۴۰۱) یک دستگاه خودروی صفر از نمایندگی.... دریافت کردم که چند ماه پیش به طور اتفاقی متوجه شدم ستون ماشین برش خورده. با پیگیری از شرکت اعلام کردند که این ایراد در خط تولید اتفاق افتاده و بابت آن خسارتی پرداخت نکردند. من از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت تعویض خودرو شکایت کردم که قاضی قرار عدم صلاحیت صادر نمود و گفتند می‌بایست ابتدا از طریق وزارت صمت و تشکیل هیئت حل اختلاف خودرویی موضوع را پیگیری کنید در نهایت بعد از پیگیری از طریق وزارت صمت و تشکیل هیئت موضوع تبصره ۲ ماده ۳ قانون حمایت از مصرف کنندگان رای به تعویض خودرو صادر شد و بنده مبلغی به عنوان افت مدل و کارکرد پرداخت کنم ولی شرکت بعد از یک ماه از صدور حکم همچنان از پاسخ و تعویض خودرو سرباز می‌زند. حال بنده باید این حکم را به اجرای احکام ببرم یا باید دوباره از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شکایت کنم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون مرجع اعتراض نسبت به رای صادره از هیات مزبور، دادگاه عمومی حقوقی می باشد به نظر می رسد بایستی این رای را از طریق اجرای احکام دادگستری اجرا نموده و نیازی به طرح دعوای مجدد وجود نداشته باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان

باید حکم را اجرا نمایید و نیازی به شکایت دوباره نمی باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط