🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم برقراری رابطه جنسی به زور و با ضرب و شتم چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۵۴۱

پسر و دختری به مدت یک سال با هم در ارتباط بوده و پسر چندین بار از طریق خانواده خود اقدام به خواستگاری وی از خوانده اش کرده است. به دلیل شرایط مهریه زیاد، موافقت جهت عقد صورت نگرفته است. در این مدت، افرادی نیز واسطه قرار گرفته اند تا خانواده دختر را راضی نمایند. مدارکی نطیر عکس، فیلم، پیام های تلگرام، تماس های تلفنی و ... مبنی بر اثبات وجود رابطه دوجانبه بین پسر و دختر وجود دارد. همچنین پسر فیلمی را طی یک مکالمه ی تصویری در نرم افزار اسکایپ ضبط کرده که در آن دختر لباس های خود را در می آورد و از پسر می خواهد که برای برقراری رابطه جنسی نرد وی بیاید. همچنین پیام هایی در تلگرام به پسر ارسال می کند که در آن ها درخواست برقراری رابطه جنسی از پسر می کند. دختر در تلاش برای پنهان کردن این رابطه با پسر بوده و تنها در صورتی موافق عقد با پسر بوده است که مهریه مورد نظر خود را قبل از عقد دریافت کند. پس از مراجعت دختر به شهری که پسر در آن سکونت دارد، پسر با انجام ضرب و شتم و اعمال زور، به دختر تجاوز کرده و بکارت او را از بین می برد. آیا در این صورت و با توجه به مدارک ذکر شده، قانون رای به عقد اجباری این دختر و پسر می دهد یا خیر. در صورت منفی بودن، رای قانون چه خواهد بود؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به هیچ عنوان به اجبار دختر و پسر به عقد یکدیگر در نخواهند آمد و در صورت شکایت دختر مجازات تجاوز به عنف و اعدام خواهد داشت که باید ارش البکاره و مهرالمثل نیز پرداخت شود.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط