🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم تمکین زوجه از زوج، چگونه اجرا میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۵۳

سلام
اگر در دادگاه خانومم الزام به تمکین شدن و حکم تمکین برا خانومم صادر شد و خانومم قبول کردن که تمکین کنن. بعدش چه اتفاقی میفته؟
برا تمکین چند روز فرصت خواهند داشت؟
یا از همان لحظه باید تمکین کنن؟
آیا از همان لحظه در دادگاه میتونم بخوام خانومم به تلفنها از طرف من جواب بدن؟
( همسرم سی روزه به تلفنهام جواب نمیده )

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعداز ابلاغ اجراییه به همسرتان ، زوجه ملزم به تمکین است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

بسمه تعالی : این حکم از احکامیست که قابلیت اجرا ندارد و فقط بستگی به زوجه دارد . اما در صورت غدم تمکین زوجه پس از حکم تمکین میتوانیداز قاضی اجرا بدلیل عدم اجرای حکم توسط روجه تقاضای صدور نشوز زوجه را بخواهید که این حکم نشوز اثرات و مراتب مهمی از جمله عدم استحقاق زوجه برای دریافت نفقه و طلاق خواهد بود .

سلام

پس از صدور حکم تمکین و قطعیت آن نسبت به صدور اجراییه اقدام کنید.

سلام
تمکین زن چیست؟در تعبیر حقوقی، قیام زن به ادای وظایف زوجیت در مقابل شوهر گفته می شود
می تواند ۲۰ روزه پس از ابلاغ رای، نسبت به اعتراض و تجدید نظر خواهی از طریق ثبت در دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نماید.
در صورتی که زوجه خواهان بازگشت به زندگی مشترک باشد،زوج موظف است مسکن مستقل و متناسب به همراه ملزومات آن را فراهم نماید
به زور و قوه قاهره زنی را که محکوم به تمکین شده به خانه شوهر نمی آورند. فقط اگر زوجه رای دادگاه را اجرا نکند و تمکین از شوهر نکند ناشزه محسوب می شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط