🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم رابطه ایی که به میل هر دوطرف در دوران دوستی شکل می گیرد چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۵۳

باسلام

من دختری 19ساله هستم که در بنگلادش درس میخونم و به صورت اینترنتی با پسری در کرمان آشنا شدم و قصد هر دو ازدواج بود و پس از مدتی دوستی به صورت اینترنتی با هم معاشقه و رابطه جنسی تصویری برقرار میکردیم و با اغفال من سبب وارد کردن انگشتم در واژن و ازبین رفتن بکارتم گردید

یک ماه بعد ایشان سفری به بنگلادش نزد من داشت و حدود یک هفته را به معاشقه حضوری و رابطه از مقعد با بنده داشتند و پس از پی بردن به پارگی پرده بکارت من از من جدا شده است و مسئولیتی قبول نمیکنند

من یا پدرم به چه صورت میتوانم از ایشان شکایت کنیم و مجازات های قابل اجرا برای ایشان چیستند

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنوانی نمی توان برای شکایت اعلام کرد رابطه به میل دوطرف بود و از بین رفتن بکارت هم باعث خودتان بوده است. واگر شکایت کنید هر دو به جرم رابطه نامشروع شلاق خواهید خوردموید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط