🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم رابطه جنسی سه نفره چیست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱۷۰,۷۴۰

با سلام خدمت وکلای محترم
متاسفانه دو تن از دوستان از من وارد مشکلی شده اند که از این قرار است که یکی از طرفین همراه با همسرش , با شخص سومی رابطه جنسی داشته اند ( تری سام). علی الظاهر همه چیز با رضایت طرفین بوده و شوهر خانم هم در این رابطه همکاری داشته , حال این دو تن به مشکل برخورده اند و نفر سوم رابطه بیم آن دارد که به خاطر مشکلات مالی شوهر زن , از این رابطه سه نفره فیلم گرفته باشد و بخواهد از او شکایت کند.
با توجه به مواردی که بنده و شخص سوم رابطه دریافتیم در صورت شکایت شوهر زن , مجازات سنگین در انتظار اوست ( به علاوه اینکه پرونده سنگینی در دادگاه دارد و زنش را هم در آن پرونده برای اغفال مردی فرستاده) با این تفاسیر در صورت شکایت شاکی ( که البته حرفی از آن نزده) حکم چنین رابطه ای چیست و نفر سوم چه راه هایی برای دفاع از خود دارد؟
با سپاس فراوان از وکلای محترم

۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اقدام این شخص مصداق زنا محصنه می باشد که موجب اعلام است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

در هر صورت این مورد زنای محصنه است و حکم اعدام برای مرد و سنگسار برای زن دارد
اگر واقعا خود همسر خانم چنین رضایتی داشته پای خودش هم گیر است....

در صورت اثبات، زن سنگسار یا اعدام می‌شود و نفر سوم هم بسته به شرایطش یکی از مجازات‌های سنگسار، اعدام یا ۱۰۰ ضربه شلاق خواهد داشت و رضایت میان آن‌ها تاثیری در اصل جرم بودن اعمالشان ندارد.

سلام
در صورت اثبات هر سه مجازات خواهند شد و زنو شوهر به دلیل تاهل مجازات سنگین تری خواهند داشت

درود

هر سه مجازات میشوند و مجازات هر یک بسته به شرایط دارد.

سه نفر مجازات قابل مجازات اند.

با سلام
درصورت شکایت هر سه نفر مجازات خواهند شد
واگر دوست شما محصن باشد وجرم زنا برایشان اثبات شود مجازات اعدام دارد واگر غیر محصن باشد به صد ضربه شلاق محکوم میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط