🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم سیلی زدن به فرد دیگر

پرسیده شده
۴۵ پاسخ ۵۷,۶۰۶

ضمن عرض خسته نباشید
از سرعت پاسخ گویی شما به سوال حکم سیلی زدن بسیار بسیار ممنون ومتشکرم
آیا ممکن است فردی که سیلی خورده و اثری به جا نمانده :با توجه به اقرار فرد مجرم و وجود شاهد تقاضای قصاص داشته باشد؟یعنی با همان شرایط که سیلی خورده بخواهد سیلی بزند؟
اگر زنی که سیلی زده همسر مرد نباشد :یعنی زوج نیاشند باز هم حکم همان است؟
با توجه به اینکه از شورای حل اختلاف احضاریه فرستاده شده و فردی که سیلی زده اقرار خواهد کرد حکم چه خواهد بود؟
یادآوری میکنم که سیلی اثری بر جای نگذاشته ولی شاهدان حضور داشته و در صورت نیاز در دادگاه حاضر خواهند شد.

۴۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در فرض سؤال که فرمودید، امکان قصاص وجود ندارد، اما این عمل با توجه به اوضاع و احوال وقوع، حسب مورد مشمول عناوین مجرمانه "ضرب فاقد فاقد اثر" و "توهین عملی" و "توهین به بانوان" خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
چون اثری از آن نیست ، دیه وقصاصی در کارنخواهد بود.

درود
مجازات درجه۷ دارد.

درصورت وجود آثار ضرب و کبودی و جراحت می‌توان بر اساس نظریه پزشکی قانونی دیه را مطالبه کرد لیکن اگر آثاری نیست اخذ دیه منتفیست و اگر ثابت شود می‌تواند توهین تلقی شده و صرفا جزای نقدی دارد

موفق باشید.....

شما بهتر است از مشاوره تلفنی همکاران سایت استفاده ببرید

سلام
قابل اثبات نمی باشد .

با سلام
در صورت وجود آثار سرخی یا کبودی و گزارش پزشکی قانونی می توانید دیه دریافت کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط