🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم شکایت از پسری که با او رابطه نامشروع وجود داشته به دلیل پخش عکس شخصی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۰۷۶

دختری هستم 19ساله که در سن 15 سالگی ، صرفا به دلیل یادگیری ،وارد محیط کار شدم در این محیط به دلیل بی تجربگی و نادانی ،با پسری به قصد ازدواج شروع به رابطه تلفنی کردم ، پس از گذشت مدتی و آگاهی خانواده ام و ندامت خودم نسبت به این امر ( به دلیل تفاوت های خانوادگی) و همچنین پخش شدن یک عکس دو نفره از من و او که البته من در ان عکس حجاب کامل داشتم و باعث و بانی این اتفاق را پسرمیدانستم اقدام به قطع رابطه نمودم که پسر شروع به تهدید برای پخش کردن عکسهای شخصی من در سطح شهر کرد اما من به تهدید های او بی اعتنا بودم تا اینکه او اینکار را کرد و اخبار پخش شدن عکس های من در شهر پیچید و من انگشت نمای مردم شدم ، ازاینکه عکس های شخصی من چگونه به دست این پسر رسیده بود من بی اطلاع بودم و احتمال میدهم در اثر سهل انگاری از گوشی من توسط خود او دزدیده شده بود. مدتی گذشت من با وجود سختی ها وفشارهایی که میکشیدم اقدام به شکایت نکردم و این پسر در تمام این مدت 1 سال گاهی پیامک هایی حاوی تهدید و فحش و ... به من میداد که البته من نیز گاهی جواب او را میدادم و حال او شروع کرده به تهدید اسید پاشی. پسر متولد سال 72 است.
اکنون میخواهم اقدام به شکایت کنم جرمی که من مرتکب شده ام ، رابطه تلفنی با ان پسر و انداختن عکس دو نفره با او جزا و حکمش چیست با اینکه من آن موقع 15 سال داشتم؟
جرمی که او مرتکب شده ، تهدید به پخش کردن عکس ، تهدید به اسید پاشی ، فحاشی ، پخش کردن عکس شخصی و بردن آبروی من جزا و حکمش چیست؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت تهدید به شلاق و به جهت توهین و فحاشی البته در صورت اثبات محکوم به پرداخت جزای نقدی و حبس می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که بتوانید محجوریت و عدم رشد خود را ثابت نمایید مسئولیتی برای آن نخواهید داشت.با توجه به توهین و فحاشی محکوم به پرداخت جزای نقدی و حبس خواهد شد و به دلیل تهدید در صورتیکه بتوانید اثبات نمایید به شلاق محکوم خواهد شد.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط