🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم صادر شده و من از حکمم بی اطلاعم و نمیتونم رو سامانه حکمم رو ببینم؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲

با سلام
یک مورد کلاه برداری اینترنتی ۳۰۰ هزار تومنی جهت خرید شارژ انجام شده بود.چون روز اول سیمکارت بنام من صادر شده بود بنده رو مجرم شناختن. بازپرس پرونده توصیه کرد مبلغ رو به حساب شاکی واریز کنم در حالی که میدونستم اگه این کار رو انجام بدم قبول جرم کردم. بهرحال مبلغ رو به حساب شاکی واریز کردم. الان حکم صادر شده و من از حکمم بی اطلاعم و نمیتونم رو سامانه حکمم رو ببینم و پرونده به شعبه کیفری ارجاع شده. خودم شهرستان هستم و پرونده در اصفهان هست. لطفا بنده رو در مورد ادامه پرونده و مجازاتم راهنمایی کنید.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

اولا به نظر میرسه تازه در دادسرا قرار صادر شده نه حکم

ثانیا اینکه "صادر شده" را از کجا می دانید؟

ثالثا بهتر است در قسمت "اطلاع رسانی پرونده اشخاص" در سایت adliran.ir اطلاعات پرونده خود را جویا شوید

احتمالا باید منتظر ابلاغ دادگاه بمانید...

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

در مرحله دادسرا رای صادر نمیشود که قابل مشاهده و ابلاغ در سایت باشد . دادسرا اقدام به صدور کیفرخواست کرده و پرونده را به دادگاه کیفری ۲ ارسال مینماید . دادگاه پس از تعیین وقت احضاریه ای برای حضور در تاریخ تعیین شده برای شما ارسال خواهد کرد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط