🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم طلاقم اومده و باید بروم پزشک قانونی، پزشک قانونی رابطه را تشخیص میدهند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۹

سلام من در دوران عقد و باکرگی درخاست طلاق دادم که ۴ سال طول کشید تو این مدت با شخص دیگه ای در رابطه بودم و بکارتم را از دست دادم که با مراجعه به پزشک بهم گفتن پردم ارتجاعیه.
الان حکم طلاقم اومده و باید برم پزشک قانونی، پزشک قانونی تشخیص میدن؟ یا این نوع پرده مشخص نیس؟ اگر بگه باکره نیستم باید چیکار کنم؟؟؟؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد وارتجالی بودن مانع تشخیص نزدیکی نیست..

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد

سلام
هر چند که ارتجاعی می باشد اما دخول ک و آسیبی که به آن وارد شده قابل تشخیص می باشند.

این مساله توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد

با سلام توسط پزشکی قانونی قابل نشخیص است
و در میزان مهریه شما موثر است
ممکن است همسر شما به اتهام رابطه نامشروع از شما شکایت کند

توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است

سلام بله این موضوع توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد وارتجالی بودن مانع تشخیص نزدیکی نیست..به هر حال این موضوع در میزان مهریه ممکن است تاثیر داشته باشد و یا همسرتان بخواهد شکایت رابطه نامشروع نسبت به شما مطرح کند که اثبات ان نیز دشوار است مگراینکه ادله یا قرائن وامارت معتبری در دادگاه فراهم نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط