🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

حکم فرد مجبور کننده به ارتباط نامشروع چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳

سلام
اگر شخصی ادعا کند که مدرکی از رابطه فردی دیگر دارد و به همین دلیل او را مجبور به رابطه با خود کند ولی فرد نپذیرد. حکم فرد مجبور کننده چیست؟
و آیا فرد به دلیل توبه و نپذیرفتن رابطه با او ممکن است بخشیده شود؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چنانچه رابطه را نپذیرفته پس جرمی واقع نشده و محکوم نخواهد شد. چنانچه در مورد اتهام قبلی توبه کرده باشد به فرض ضعیف اثبات جرم، توبه مانع مجازات خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
با توجه به توضیحاتتون احتمالا امکان طرح دعوای تهدید را دارید به شرطی که ادله کافی برای این کار داشته باشید

سلام
اگر رابطه‌ای انجام نشده جرمی هم واقع نشده اگر رابطه به زور و اجبار و تهدید بوده فقط تهدید کننده قابل مجازات است.

سلام.اگر‌ رابطه ای نداشته پس دلیلی برای توبه وجود ندارد اگر‌ به زور و عنف تجاوز کند ممکن است شخص خاطی اعدام شود ولی اثبات این مورد بسیار سخت و آثار تجاوز بایستی مشهود باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط