🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خانمم چند پیام براشون میفرسته پیشنهاد دوستی از جانب من، همسرشون قصد شکایت دارد خانم بنده حاضر تو دادگاه بیاد و شهادت بده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۸

سلام
بنده سرویس مدرسم اکثرن با مادران دانش اموزا در تماسم و پیامک کاری رد و بدل میکنم ولی مادر یکی از دانش اموزا خیلی زنگ میزنه و پیام میده پیاماشون نه کاری نه نامشروع خانمم شک کرده بود به این خانم از گوشی بنده چند پیام براشون میفرسته پیشنهاد دوستی از جانب من میفرسته ولی پیام ها نامشروع یا قرار بر آن نبوده گویا همسر آن خانم متوجه پیامها شده ولی خانمش پیام هارو حذف کرده و همسرشون با من تماس گرفت و قصد شکایت دارد خانم بنده حاضر تو دادگاه بیاد و شهادت بده که پیامها رو اون فرستاده تا متوجه بشه آیا رابطه ای بین من و آن خانم هست یا نه و در ثانی بنده تا قبل اینکه خانمم پیام بده به آن خانم بنده هیچ پیام یا تماس نداشتم مگر اینکه کاری باشه و بیشتر آن خانم تماس میگرفت یا پیام میداد بنظر شما محکوم میشویم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منوط به انکه همسر شما در دادگاه حاضر و اقدام به بیان واقعیت کند مشکلی پیش نخواهد امد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

باتوجه به توضیحات و اقرار همسر شما مبنی بر ارسال پیام ازگوشی شما .‌لذا شکایت برعلیه شما رد خواهد شد

سلام
اثبات ارتکاب جرم با توجه به انچه شرح دادید بعید به نظر میرسد و البته منوط به انکه همسر شما در دادگاه حاضر و اقدام به بیان واقعیت کند

مخاطب عزیز
درصورت اقرار همسرتان به ارسال تمامی پیامهای مورد شکایت شما تبرئه می شوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط