🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خانمی از من بابت اینکه از عکس ایشان اسکرین شات گرفتم تهدید به شکایت کرده است آیا به نتیجه می رسد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۸۶

سلام خسته نباشید من با بک خانومی از طریق ربات تلگرام اشنا شدم بعد به چت خصوصی رفتیم
ایشون ۲تا عکس از خودشون بدون محتوای مستهجن و همچنین من از خودم بدون مستجهن ارسال کردم من از عکس ایشون اسکرین شات گرفت گوشیم به این خانوم پیام رفت منو تهدید کرد که ابرومو بردی و من بهش توضییح دادم من چیزی ذخیره ندارم از شما ولی تهدید به شکایت و پیدا کردن من کرد .من هیچ تهدیدی یا توهینی نکردم فقط بلاک و حذف اکانت انجام دادم ایا این خانوم می تواند از من شکایت کنه صرفا برای گرفتن اسکرین شات؟ چت ها در سکرت چت بوده است.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسکرین شات جرم نیست انتشار آن جرم است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
هرچند محتوای مستهجن نباشد ولیکن شرایط مبتذل را داشته باشدو بقصد منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند مطابق تبصره ماده ۷۴۲ قانون جرائم رایا نه ایی به حداقل مجازات مقرر قابل تعقیب خواهد بود

با سلام این مقدار از عمل واجد عنوان مجرمانه نیست.

سلام
چنین اقدامی جرم نیست و در صورت شکایت نیز منتهی به نتیجه نمی شود

سلام دوست گرامی
اگر محتویات را بازنشر نداده باشید مرتکب تخلفی نشده اید چرا که سونیتی نداشته اید

سلام
اسکرین شات از محتوای خصوصی دیگران جرم است.

به لحاظ اینکه دلیت اکانت کردید اثبات شکایت اون خانم مقدور نیست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط