خبر دار شدم که سیم کارت منو یکی تو گوشی دزدی انداخته؛ حالا من مقصر شدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۶۱

با سلام برای من از سنا پیامک اومده که پرونده شما به ۱۰۱ کیفری دادگاه بهارستان ارجاع شد بعد از اون پیامک اومد که رای صادر شد از من بابت گوشی سرقتی که سیم کارت من گم شده بود داخل گوشی دزدی انداختن و حالا از من شکایت کردن رای قاضی قطعی هست که من یه گوشی باید به شاکی بدم ولی درصورتی که اصلا من روحمم خبر نداشت من بی گناهم فردا به دادگاه میرم نظرتون چیه میشه کمکم کنید؟؟؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه تا نتوانید اثبات نمایید که سیم کارت شما مفقود شده بوده و دلیل اینکه چرا اقدام به سوزاندن سیم کارت ننموده اید لذا کار برای شما سخت خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
چنانچه رای بدوی صادر شده صرفا میتوانید از طریق تنظیم لایحه تجدید نظر خواهی اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط