🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خروج بدون اجازه بخاطر حفظ جان برایم عواقب قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰

من دختری عقد کرده هستم مقداری از مهریه ام بخشیدم به شوهرم حالا خانواده من با من و شوهرم لج کردن و دیروز تا حد مرگ هم برادرم هم مادرم منو کتک زدن الان هم رفتن کلانتری به دروغ بگن من از خانه فرار کردم با اینگه شوهرم مسافرت هست و منم هنوز در خانه پدرم هستم میتونم از خانه برم بیرون بدون اجازه پدر و در جای دیگه زندگی کنم تا شوهرم بیاد در ضمن شوهرم از این قصد من برای رفتن و برنگشتن اگاه هست مبخاستم بدونم این رفتن من از لحاط قانونی بر ضد من هست یا نه؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر .شما دارای سند نکاحیه هستید و برخلاف گفته عوام هیچ اجباری به ماندن یا رعایت قوانین منزل پدری را ندارید
در صورت لزوم و احساس خطر جانی میتوانید با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و بعد از صورت جلسه علیه شان شکایت تنظیم نمایید و مراحل قانونی را طی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

خیر منع قانونی وجود ندارد

با سلام
هر چند طبق عرف شما در خانه پدری و طبق قوانین خانه پدری بایستی عمل نمایید اما شما ازدواج کرده و اختیار شما طبق قانون با شوهر شماست و میتوانید از طریق کلانتری بر علیه خانواده ( یه جرم ضرب و جرح ) شکایت تنظیم کرده و به پزشکی قانونی معرفی شوید و اعلام کنید بخاطر امنیت جانی ناچارید خانه را ترک کنید تا شوهرتان از سفر برگردد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط