🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خریدار تعویض پلاک نکرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۳

ماشین فروختم و وکالت دادم جهت فک پلاک ولی خریدار نمیره تعویض پلاک

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید علیه ایشان دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

دادخواست الزام به فک پلاک را علیه خریدار از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود . دادخواست الزام ب فک پلاک ثبت کنید

با سلام..
در خصوص موضوع می توانید با مراجعه به شماره گذاری اداره راهور، با استناد به مدارک مالکیتی خود، تقاضای توقیف پلاک خودرو را بنمائید..
همچنین می توانید از طریق اظهارنامه و یا دادخواست در شورای حل اختلاف، الزام به فک پلاک خودرو را مطرح نمائید..
موفق باشید..

درود بر شما، اگر مدت وکالت شما برای فک پلاک و تنظیم سند تمام شود، ایشان برای به نام کردن سند خودرو مجددا نیاز به دریافت وکالت شما و همینطور گواهی تعویض پلاک خواهند داشت، لذا ابتدا باایشان این مساله را طرح کنید، تا سریع‌تر اقدام به تعویض پلاک کنند.

باسلام شما میتوانید با مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی تقاضای توقیف پلاک خود را داشته باشید‌. و چنانچه مبلغی رو از خریدار طلبکار هستید به دادگاه صالح مراجعه کنید

درود
الزام به فک پلاک مطرح کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط