🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خریدار ۹۶ قسط پرداخت نکرده و بانک به من فشار اورده که کل حسابای بانکی تو میبندیم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۴

با سلام
بنده در سال ۹۵ یک دستگاه آپارتمان به شخصی فروخته لذا مورد معامله دارای وام مسکن به نام اینجانب بوده و در زمان فروش از خریدار تعهد پرداخت اقسا به صورت محضری گرفتم لیکن متاسفانه خریدار ۹۶ قسط پرداخت نکرده و بانک به من فشار اورده که کل حسابای بانکی تو میبندیم ماشین تو توقیف می کنیم و... در ضمن قولنامه که در بنگاه نوشتیم گم کردم و بنگاه هم جمع کرده رفته چکار کنم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شخص تسهیلات گیرنده و متعهد برابر بانک شما هستید و نمیتوانید حتی در فرض وجود مبایعه نامه برابر بانک به آن استناد کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

شما موظف به تسویه حساب با بانک می باشید ولی میتوانید پس از پرداخت به استناد شهادت شهود و توافقات فی مابین مبالغ پرداختی را مسترد کنید

باید اقساط را بپردازید و سپس از خریدار مطالبه کرده و در اینصورت میتوانید ملک موضوع معامله را توقیف نمایید .

درود
پرداخت بر عهده شما ست اما می توانید پس از پرداخت از خریدار مسترد نمایید.

باسلام
بدلیل اینکه وام بنام شما میباشد شما موظف به پرداخت اقساط هستید لاکن بعد از پرداخت بدهی بانک بااستناد به قرارداد قولنامه و تعهد محضری خریدار میتوانید به ایشان مراجعه نماید ومبلغ پرداختی را پس بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط