خرید اشتراک گاز در صورتیکه صاحب ملک موافقت نکند چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷۹

با سلام
اینجانب مالک سرقفلی یک باب مغازه در کرج میباشم و اجاره نامه این جانب به صورت عادی بوده و در سال 1377 تنظیم شده است. لازم به ذکر است که این جانب دارای اجازه هرگونه تغییرات (حتی تخریب و بازسازی) و تغییر شغل و هرگونه تغییرات نیز میباشم. اینجانب به با مراجعه به اداره گاز با ارائه مدارک فوق و جواز کسب به نام اینجانب، فرم معرفی به نظام مهندسی اخذ کرده و پس از انجام لوله کشی و اخذ تاییدیه نظام مهندسی جهت خرید اشتراک به اداره گاز مراجعه نمودم و در کمال تاسف مسئول امور مشترکین و رییس ایشان همه چیز را منکر شده و اعلام کردند که مالکیت شما محرز نمیباشد و باید از مالکین رضایتنامه رسمی اخذ شود، درخواست اینجانب را رد کردند و حتی با وجود مراجعه به بازرسی کل شرکت گاز هم نتیجه ای حاصل نشد. با توجه به فوت اکثریت مالکین و در دسترس نبودن وراث و نمایندگان قانونی آنها اینجانب امکان اخذ رضایتنامه رسمی را ندارم. لطفا این جانب را راهنمایی فرمایید.
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه سند سرقفلی شما محرز شود که مالک آن میباشید بعد از مراجعه به دادگاه در صورتیکه وراث مالک حضور نداشته باشند یک نوبت آگهی خواهد شد و سپس میتوانید برای گرفتن انشعاب اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط