🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خرید خودرو توسط زوجین، انتقال به نام فرزند، نحوه رجوع

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۲

سلام، من و همسرم هر دو وسیله‌هامون رو فروختیم، قیمت ماشین من بیشتر از ایشون شد و یک ماشین نو با وام و پول ماشین‌ها خریدیم که تقریبا ۶۰ درصد من و ۴۰ درصد ایشون. بعد از مدتی گفتم به نام دخترمون باشه، ماشین به نام من بود که وکالت گرفت به نام دخترم کرد. الان داریم جدا میشیم، به هیچ وجه ماشین رو به من نمیده. مهریه هم بهش تعلق نمی‌گیره، درصورتی که من میتونم سهمش رو ازش بخرم ولی قبول نمی‌کنه. چجوری می‌تونم ماشین رو پس بگیرم؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

چناچه خودور به نام فرزند است امکان ادعایی موثری از سوی همسرتان وجود ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

با سلام اگر خودرو بنام دخترتان است همسرتان ادعایی نمی تواند داشته باشد

سلام وقتی خودرو به نام دخترتان است ادعای همسر بدون نتیجه است.

سلام
وقتی‌خودرو به نان دخترتان هست دیگر ادعای زوجه مسموع نخواهد بود

سلام از آنجا که خودرو به نام دختر است زوجه نمیتواند در این خصوص ادعایی داشته باشد .

با سلام
خودرو به نام دخترتان است همسر نمی‌تواند نسبت به آن ادعایی داشته باشد

با سلام
خودرو بنام دخترتان است و همسرتان در این خصوص ادعایی نمی تواند داشته باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط