🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خرید خودرو قولنامه‌ای، فوت مالک سند، ادعای ثالث بر دو دانگ خودرو

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۵

ماشینی خریدم، صاحب سند فوت شده من هم ماشین رو قولنامه‌ای خریدم. الان پی بردم که سند جایی گرو است و طرف میگه من قولنامه دارم، دو دانگ ماشین برای من هست، الان هم وراث جوابگو نیستند، چه کنم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث مالک مطرح کنید. گواهی حصر وراثت بایستی به دادخواست شما ضمیمه گردد، چنانچه گواهی مزبور صادر نشده یا بدان دسترسی ندارید می توانید با مراجعه به شورای حل اختلاف به عنوان ذی نفع گواهی را اخذ نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان

با درود ، به هرحال بر علیه وراث فروشنده خودرو دادخواست الزام به انتقال و تنظیم سند رسمی بنام شما در یکی از دفاتر اسناد رسمی و تعویض پلاک و انجام امورات نقل انتقالات خودرو توام با هزینه های دادرسی مطرح نمایید.
اگر در اثنای رسیدگی و با استعلام مالکیت خودرو از پلیس راهور مشخص شود که در رهن می‌باشد و توقیف سیستمی دارد باید تاریخ قولنامه و صحت و سقم قولنامه مدعی ۲دانگ بررسی شود و حسب مورد اقدامات حقوقی لازم صورت گیرد

معامله را به جهت مستحق الغیر درامدن مورد معامله، فسخ کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط