🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خرید خودرو، پلاک توقیف شده و فوت صاحب پلاک

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۱۱

سلام، بنده در سال ۱۴۰۰ خودرویی خریدم که پلاک به نام شخص فروشنده نبود و ایشون در مبایعه‌نامه عنوان کردن که وکالت تعویض پلاک را به من بدن. چند روز بعد از معامله متوجه شدم خودرو توقیف پلاک شده و مالک پلاک برای عدم تعویض پلاک شکایت کرده و فروشنده‌ای که ازش خرید کردم هم به طور کامل از دسترس خارج شد و نمی‌تونم پیداش کنم. الان ماشین ۶ ماه هست که در پارکینگ به سر می‌بره. چند بار درخواست الزام به تنظیم سند دادم اما دادگاه درخواست من رو رد کرده و صاحب پلاک هم فوت کرده. بهترین راهکار برای حل این مشکل چیه؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ، شما ابتدا می توانید بعنوان معترض ثالث به پرونده ای که خودرو بر مبنای آن توقیف شده وارد شوید و علت توقیف و دفاعیات خود را مطرح کنید.
دقت داشته باشید طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی نسبت به اموال توقیف شده وجاهت قانونی ندارد و صرفا اطاله وقت می باشد.
در نهایت اگر موفق به اخذ سند نشدید می توانید دادخواست بطلان معامله مطرح کنید.
طبق ماده ۵۶ قانون اجرای احکام مدنی: “هر گونه نقل و انتقال اعم از قطعی و شرطی و رهنی نسبت به مال توقیف شده باطل و بلااثر است.”

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

الزام به تنظیم سند وبه طرفیت فروشنده و وراث با داشتن گواهی حصر ورصه

سلام و عرض ادب
به زعم بنده لازم است به استناد مبایعه نامه عادی موجود، موضوع دادخواست شما هم اثبات بیع و مالکیت مستند به آن و هم الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند بطور توامان باشد مضافا بر اینکه درصورت فوت صاحب پلاک؛ لازم است کلیه وراث قانونی ایشان که نامشان در گواهی انحصار وراثت ایشان احصاء شده است؛ خوانده دعوا قرار بگیرند و نیز لازم است ید ماقبل خود را نیز اگر ثنا ندارد؛ بعنوان خوانده مجهول المکان معرفی نموده و طرف دعوا قرار داده و ابلاغ از طریق آگهی را برای ایشان تقاضا نمایید.

درخصوص دسترسی به گواهی انحصار وراثت مالک پلاک نیز؛ با توجه به ذی نفع بودن شما، جهت طرح دعوا میتوانید با مراجعه به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی، درخواست رونوشت از گواهی انحصار وراثت نمایید و درصورتی که هنوز گواهی صادر نشده باشد نیز، خودتان راسا بدون نیاز به اطلاع و کسب رضایت وراث متوفی، میتوانید بعنوان ذی نفع، درخواست صدور گواهی انحصار وراثت برای ایشان بدهید.

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده بعنوان مجهول المکان و ورثه مالک خودرو مطرح نمایید

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و وراث مالک تقدیم نمایید. وراث بایستی مستند به گواهی حصر وراثت طرف دعوا قرار گیرند.

سلام بهتر است با مشاوره تلفنی راهنمایی دقیق تری دریافت کنید ولی راهکار تنظیم یک دادخواست صحیح به طرفیت ایادی قبلی و وراث ایشان است

با توجه به شرایط گفته شده اعلام بطلان یا انفساخ قهری یا الزام به تنظیم سند رسمی بسته به صرفه شما قابلیت پیگیری دارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط