🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

خرید دستگاه پلی‌استیشن از شیپور و امکان فروش آن

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۷

سلام وقت بخیر، ممنونم میشم در این مورد یک توضیحی بهم بدید. شخصی از شیپور تماس گرفت و گفت مشکلی مالی داره، دستگاه پلی استیشن رو به من پیشنهاد داد و من قیمت دستگاه رو گفتم ۲۰ میلیون می‌خرم. دستگاه رو با آژانس فرستادن و تحویل گرفتم و بعد به ایشون پول رو دادم و رسید واریزی دارم که به اسم خانمی که در پیامک گفتن واریز کردم. اما گفته بودن دستگاه رو یک هفته نگه دارم تا پول رو برگردونن. چون دستگاه هدیه خانمشون بوده دوباره ازم پس بگیرن و در تورمی که داریم مبلغی هم روش بذارن. (مثلا ۲۰ تومنی که دادم تا ۲۴ میلیون برمی‌گردونه و دستگاه رو بهش بدم). الان بیشتر از ۱ ماه شده که پول رو نتونسته برگردونه. نه برگه بوده و نه توافقی که امضا داده باشیم و نه اثر انگشت. بعد از ۴۵ روز یکی به عنوان پدرش زنگ زده که بچه من بازداشت شده و شماره شما رو از آگاهی دادن تا من پیگیر بشم و دستگاه رو به شاکی پسرم برگردونم (علت بازداشت برای اینکه چند تا دستگاه از جاهای دیگه گرفته و فروخته)و اما من می‌خوام اقدام به فروش کنم. سوال اینجاست چون ۲۰ میلیون دستگاه رو خریدم و از هر کار نادرست طرف من هیچ اطلاعی نداشتم. اول اینکه من حق فروش رو دارم؟
دوم اینکه کسی حق‌ شکایت از من رو می‌تونه داشته باشه؟ و آیا شکایتی هم بکند، حق من در مقابل قانون پایمال که نخواهد شد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
هرگز اقدام به فروش نکنید و تا پایان تحقیقات پلیس دست نگه دارید البته اگر واقعا پرونده ای در کار باشد!

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

با سلام
اقدام به شکایت کیفری از شما تحت عنوان خرید مال مسروقه موضوع ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات محتمل است. بهتر است موقتا دستگاه مزبور را محفوظ دارید.

اگر کسی مدعی هست که دستگاه به او تعلق دارد باید با توجه به شماره سریال ها اول این قضیه را ثابت نماید. احتمال دارد علیه شما بابت خرید مال مسروقه شکایت طرح شود که بهتر است اگر چنین شد حتما دفاع مناسبی ارائه دهید. ضمنا بهتر است دستگاه را نگه دارید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط