خرید سرقفلی از مستاجر در صورت کسر متراژ چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۲

سلام
بنده سوالی در مورد سرقفلی دارم
سرقفلی ملکی رو پدرم سال ۶۱ فروخته چهار دیواری بمساحت کل زمین ۲۲۰ متر مکانیکی است ولی شهرداری در برگه پایانکار ملک فقط ۱۲۰ متر اندازه گرفته چون فقط ۱۲۰ متر مسقف هست و ۱۰۰ متر دیگر بدون سقف میباشد
سوال بنده اینه که اون قسمت بدون سقف هم مشمول پرداخت هزینه سرقفلی به مستاجر میشود ؟
آیا برای تخلیه سرقفلی بعلت ساخت و نوسازی فقط باید هزینه خرید همون ۱۲۰ متر به مستاجر پرداخته بشه یا کل فضای موجود یعنی ۲۲۰ متر؟ ممنون
توضیح اینکه کل ملک بصورت حیاط هست و کلا بالای مکانیکی بنای ساختمانی نیست و ۱۲۰ متر سقف مذکور هم بصورت پایه های آهنی با شیروانی مسقف شده است بمانند پارکینگ

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق سرقفلی به صورت کلی میباشد یعنی مثلا بابت یک باب مغازه در فلان مکان مبلغ 200 میلیون در نظر گرفته میشود و متراژ در مغازه از اولویت برخوردار نخواهد بود. لذا برای خرید سرقفلی از مستاجر مبلغ سرقفلی توسط دارنده سرقفلی تعیین خواهد شد.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط